Menu

Onze school

BPR 2270

Onze visie

Kinderen zijn heel nieuwsgierig en willen graag de wereld ontdekken. Op Het Kompas dagen wij hen uit in hun ontdekkingstocht.

Lees meer over onze visie 

lim hiergebeurthet

Leader in me

Op Het Kompas werken we met de 7 gewoonten van the Leader in Me. Dit doen we, omdat we de leerlingen eigenaar willen laten zijn over hun eigen leerproces. Ze leren wat hun aandeel in de dingen is en durven verantwoordelijkheid te nemen. We willen de leerlingen belangrijke gewoonten mee te geven die hen helpen zichzelf te ontwikkelen en waar ze de rest van hun leven profijt van hebben.

Meer over Leader in me 

Kom sfeerproeven

Een school voor je kind kies je niet zomaar. Natuurlijk wil je graag komen kijken, rondlopen en sfeerproeven. Dat kan. Twee keer per jaar doen wij mee aan de open dag van -bijna- alle basisscholen Apeldoorn. Maar ook op andere momenten ben je natuurlijk van harte welkom bij ons langs te komen. Neem gewoon even contact op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

BPR 1918

Brede school

Onze school maakt deel uit van een Brede School. Dit betekent dat er samen met nog 2 andere basisscholen in de wijk Zuid tijdens en na schooltijd verschillende activiteiten aangeboden worden aan kinderen. De Brede Vleugelschool Zuid is er voor álle kinderen van 0 tot 13 die in de Rivieren- en Componistenbuurt wonen en leren.

Meer informatie over de Brede School