Kinderopvang

BSO De Kinderkajuit

Het Kompas heeft voor buitenschoolse opvang (BSO) en voorschoolse opvang (VSO) een overeenkomst afgesloten met Kinderopvang Doomijn. In de ruimte van BSO De Kinderkajuit (eveneens gehuisvest in dokZuid) kunnen kinderen zowel voor- als na schooltijd terecht. 

Voorschoolse opvang (VSO)

Sommige ouders redden het ‘s morgens gewoon niet: ze moeten naar hun werk en de kinderen kunnen pas tegen half negen op school terecht. In dat geval biedt Kinderopvang Doomijn voorschoolse opvang.

Buitenschoolse opvang (BSO)

Voor basischoolkinderen van 4 - 13 jaar is er de Buitenschoolse Opvang van Kinderopvang Ook. Juist deze leeftijd is nieuwsgierig en actief en laat zich graag uitdagen. In de BSO kunnen ze hun hart ophalen. Ze organiseren een tal van activiteiten en workshops, maar laten de kinderen ook vrij spelen en ontdekken. De pedagogische medewerkers zorgen voor een gevarieerd aanbod, maar de inbreng van kinderen is net zo belangrijk. Kinderopvang OOk biedt ook opvang in de schoolvakanties en als de schoolvrije dagen heeft.

Tussenschoolse opvang (TSO)

Op Het Kompas kunnen de kinderen een boterham eten tussen de middag. De middagpauze is voor de kinderen een moment van ontspanning. Ze moeten de kans krijgen even los te komen van het leren. Eerst gaan de kinderen lekker naar buiten en daarna gaan ze rustig een boterham eten in een klas. Een overblijfkaart kunt u 's morgens kopen in de hal van de onderbouw. Meer informatie kunt u op school hierover krijgen. 

Openingstijden

Openingstijden van Kinderdagopvang OOK

ma/di/do van 14.30 - 18.30 uur
wo/vr van 12.00 - 18.30 uur

VSO: ma t/m vr van 7.30 - 8.30 uur

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op