Kinderopvang

Buitenschoolse Opvang (BSO)

Basisschoolkinderen van 4 - 13 jaar kan terecht op de BSO De Kinderkajuit van Doomijn Kinderopvang. Plezier kent geen grenzen. Datzelfde geldt voor de mogelijkheden die de kinderen bij de BSO hebben. In de om BSO De Kinderkajuit is van alles te beleven. Zo is de eigen huiskamer bijzonder gezellig en is er in elke hoek iets te doen. Er is ook een grote speelhal en een categorie van formaat. De kinderen kunnen er neerploffen in de zithoek of samen spelen met de tafelvoetbal. Nog actiever? Uitleven kan in de gymzaal van op het speelplein. Samen erop uit, dat doen de leidsters natuurlijk ook met de kinderen. Naar het bos van het Zuiderpark dat om de hoek ligt. Trouwens, ook in de vakantie en als er schoolvrije dagen zijn, biedt de BSO opvang.

 

 

Voorschoolse opvang (VSO)

Wij bieden ook onze school voor opvang aan. Deze opvang is verzorgd door Doomijn Kinderopvang . Voorschoolse opvang (VSO) is beschikbaar op maandag t / m vrijdag van 7:30 - 8:30 uur.

Buitenschoolse opvang (BSO)

Het Kompas heeft voor buitenschoolse opvang (bso) en voorschoolse opvang (vso) een overeenkomst afgesloten met Doomijn Kinderopvang. In de ruimte van bso De Kinderkajuit (eveneens gehuisvest in DokZuid) kunnen kinderen zowel voor als na schooltijd terecht. 

 

Tussenschoolse opvang (TSO)

Op Het Kompas kunnen de kinderen een boterham eten tussen de middag. De middagpauze is voor de kinderen een moment van ontspanning. Ze moet de kans krijgen los te komen van het leren. Eerst gaan de kinderen lekker naar buiten en daarna gaan ze rustig een boterham eten in een klas. In de hal van de onderbouw kunt u morgens een kaart kopen. 

Openingstijden

Doomijn Kinderopvang

ma / di / do van 14:30 - 18:30

wo / vrij van 12:00 - 18:30

Vso: ma t / m vrij van 7:30 - 8:30

Bij bso De Kinderkajuit kunt u kiezen uit verschillende eindtijden: 17:00, 17:30 of 18:15 uur.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op