Open dag

Een basisschool kiezen is een belangrijke beslissing voor ouders en hun kinderen. In Apeldoorn is volop keuze! Het grote voordeel daarvan is dat ouders kunnen kiezen voor een school die het allerbeste verleden bij hun soort is. 

Een open dag is een mooie gelegenheid om een ​​basisschool te geven met directe leerkrachten en / of kinderen over het onderwijs, de cultuur en de dagelijkse gang van zaken. Ook voor peuters is een open moment om op school te gaan zitten.

9 oktober 2019

U bent van harte welkom! 

Om u een indruk van onze school te geven staan ​​wij met koffie en u klaar om u te ontvangen tijdens de centrale open dag basisscholen tussen 09.00 en 12.00 uur. Directeuren, leerkrachten en / of ouders zijn aanwezig om je te vertellen over onze school en om je vragen te beantwoorden. Neemt gerust naar je mee naar vriendelijke mee, en ga samen een kijkje nemen in de (kleuter) groepen. Een mooie ervaring voor uw kind. 

 

www.basisscholenapeldoorn.nl 

Op  basisscholenapeldoorn.nl  staat een overzicht van alle basisscholen in Apeldoorn. Via een aantal zoekfilters kan een eerste voorselectie gemaakt worden van scholen die aanspreken. Stel je de maximale reistijd van huis naar school in van een keuze bij onderwijsvorm, kinderopvang, rooster van identiteit. 

Kinderopvang ook open!

Veel scholen in Apeldoorn werken nauw samen met kinderopvangorganisaties, die vaak ook opgenomen zijn in hun schoolgebouw. Deze opvang kan van kinderdagverblijf en peuteropvang tot buitenschoolse opvang zijn. Op de open dag kan in een vergadering worden opgenomen en begeleid begeleid met pedagogische medewerkers.  Initiatiefnemers 

De open dagen en basisscholenapeldoorn.nl zijn een initiatief van Leerplein055, PCBO Apeldoorn en Veluwse Onderwijsgroep. De stichtingen trek bevat gezamenlijke, met alle basisscholen, op.