Nieuwsoverzicht

 • 5-3-2019

  Open dag op 10 April. Kom jij ook?

  Het kiezen van een basisschool is een belangrijke beslissing voor u als ouder en uw kind. Benieuwd naar het onderwijs, de visie, sfeer en leerkrachten van onze school? Kom dan naar onze open dag op woensdag 10 april. Tussen 9.00 en 12.00 uur staan onze deuren open.

  Open dag
  Tijdens onze open dag kunt u de sfeer proeven op onze school en in gesprek gaan met directie, leerkrachten, leerlingen of ouders over het onderwijs, de cultuur en de dagelijkse gang van zaken. Ook voor uw peuter is deze open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school.

  Kinderdagverblijf en BSO
  Op onze school kunt u op de open dag ook een kijkje nemen bij het kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang en in gesprek gaan met pedagogische medewerkers.

  Zoek een PCBO school
  Bijna scholen in Apeldoorn zijn open op 10 april. Benieuwd welke scholen nog meer bij PCBO horen? Klik dan hier www.pcboapeldoorn.nl/pcbo-scholen. Lees op www.pcboapeldoorn.nl meer over wat het betekent om een PCBO school te zijn. Nieuwsgierig naar alle scholen van Apeldoorn? Neem dan een kijkje op www.basisscholenapeldoorn.nl.

  Lees meer
 • 13-4-2018

  Spelend leren op Het Kompas

  In de Zuidkrant stond laatst een mooi artikel over Het Kompas. Spelend leren op Het Kompas.

   

   

  Lees meer
 • 12-4-2018

  Schoolvoetbal

  De schoolvoetbaljongens zijn door naar de volgende finale. Geweldig gedaan. Woensdag 18 april wordt er gestreden tegen de KWS op het veld van CSV. Komen jullie ons aanmoedigen om 14:15?

   

  Lees meer
 • 12-4-2018

  Nieuwe doeltjes bij school

  Wat zijn we blij met de nieuwe doeltjes op het veldje achter het schoolplein. Heerlijk om in de pauze even een potje te gaan voetballen.

  Lees meer
 • 12-4-2018

  Thema beeld en geluid

  Dit jaar was ons gezamenlijk thema beeld en geluid. Zes weken lang hebben we met de hele school rond dit thema gewerkt. Er zijn leuke uitstapjes gemaakt door groep 4 en 5 naar Orpheus. De kinderen mochten achter de schermen kijken. Groep 7 en 8 gingen naar het VR lab in Coda (tekenen in 3D:) en naar Marco's lab in Gigant (ouderwetse Disney achtige glazen platen animatie:). Verder gingen de leerlingen werken met Makey Makey (muziek met fruit, etc.:) en ook met Lego robots in het FabLab (programmeren:). Al met al een gevarieerd programma. Ook in op Het Kompas hadden we een eigen Lab. We hadden een aantal 3D printers. Het thema hebben we afgesloten met een fantastische kijkmiddag.

  Lees meer